Start
Omhoog/Up

Laatst bijgewerkt

Maandag 27 februari 2012

Componist en arrangeur

Ik heb een aantal werken op mijn naam staan voor allerlei bezettingen. Het meeste is "eigentijds klassiek"; invloeden zijn aan te wijzen van Xenakis, Cage, Ligeti, en van diverse soorten uitheemse muziek (Afrika, Japan, India). Hier vindt u een overzicht.

Op een aantal titels kunt u klikken om een MIDI-versie te beluisteren. Dit is natuurlijk geen schim van hoe een echte uitvoering zou klinken, maar het geeft toch een idee. Met een notatieprogramma of een wat uitgebreidere sequencer kunt u mijn bestanden niet alleen beluisteren maar ook de noten op het scherm zien.

In een aantal gevallen kunt u een MP3-versie beluisteren. Het gaat dan om een opname van een uitvoering van het stuk. Als u wilt, kunt u stukken downloaden (waar beschikbaar). U betaalt wat u wilt, naar wat het u waard is. Giro 3219302. U mag de stukken echter alleen voor persoonlijk gebruik afspelen in besloten kring. Wijzigingen aanbrengen is verboden en doorgeven aan anderen zonder bronvermelding en volledige referenties (mijn naam, de titel van het stuk en de plek waar u het vandaan hebt) is uit den boze.

Een aantal titels zijn  uitgegeven bij Donemus Amsterdam en zijn daar te bestellen. Deze zijn aangegeven met een sterretje. De overige werken heb ik (vooralsnog) in eigen beheer. Bent u geïnteresseerd dan kunt u de bladmuziek rechtstreeks bij mij bestellen. Wilt u stukken uitvoeren, dan hoor ik dat graag (al is dat niet verplicht). Houd er wel rekening mee dat u wellicht BUMA/STEMRA-rechten zult moeten afdragen.

Een aantal stukjes die ik uitsluitend voor educatieve doeleinden heb gemaakt heb ik apart gezet. In deze lijst vindt u ook nog de muziek die ik heb geschreven voor specifieke gelegenheden, zoals ballet-, toneel- en filmmuziek. Zoals dit animatiefilmpje van mijn achternicht Tali Farchi.

Daarnaast heb ik het één en ander gearrangeerd, en die stukken zijn te vinden in een lijst met arrangementen. Ook deze zijn te beluisteren, met uitzondering van de stukken waarop nog auteursrecht van anderen rust, zoals mijn arrangement van de complete muziek van Les Misérables, om redenen van eigendomsrecht.

Als u een bepaald arrangement zelf wilt hebben neem dan contact met mij op. Als u graag een bepaald stuk muziek gearrangeerd zou willen hebben dan kunt u contact met me opnemen voor een offerte. Ik draai nergens mijn hand voor om, ik lever kwaliteit in alle stijlen (klassiek, jazz, pop, folklore).

Lees voor u gaat luisteren eerst dit. En bezoek ook eens deze collega's en de website van auteursrechtorganisatie BUMA/STEMRA.

 

Vroeger ging alles met potlood en papier, tegenwoordig werk ik alleen nog op de computer. Als notatieprogramma gebruik ik Finale.